Osaston jäsenetu, tiesitkö tästä?

21.10.2023

Tiesitkö, että osastomme PAM - Lahden seudun osasto 062 tarjoaa jäsenilleen lomatukea? Lomatukea myönnetään yhteensä 30 henkilölle: kymmenelle työttömälle, kymmenelle osa-aikaiselle ja kymmenelle koko-aikaiselle. Lomatuen suuruus on 100€. Tuki myönnetään hakemusten mukaan ja myönnetään jälkikäteen kotimaan matkailun kuitteja vastaan. Lomatuesta ilmoitetaan Punnus-lehdessämme, joten ole tarkkana ensi vuonna ja hyödynnä tämäkin jäsenetu! 

PS! Jotta tämäkään tieto ei mene jatkossa sinulta ohi, päivitäthän tietosi ajantasalle osoitteessa pam.fi

Alla jäsenten lomakertomuksia vuodelta 2023!

Loma matka alkoi aurinkoisena sunnuntai aamuna. Ensimmäiseksi katsoimme sääkarttaa, aurinkoa luvassa itään sekä länteen. Reitiksi valikoitui länsipuoli ja suuntana Kokkola. Matkan varrella teimme pysähdyksiä. Kävimme ihailemassa mm. Petäjäveden kaunista vanhaa kirkkoa. Kokkolaan saavuttuamme veimme tavarat hotellille ja lähdimme tutustumaan kaupunkiin. Neristan puutaloalue oli ihastuttava. Erikoisuutena oli juorupeilit ikkunoissa. 

Aamulla matka jatkui, suuntana Kemi. Matkalla pysähdyimme Kalajoen hiekkasärkillä, Raahessa ja Oulussa moikkasimme Toripolliisia. Seuraavaksi yöpaikaksi valikoitui Kemi. Aamulla taas matka jatkui, tällä kertaa Tornio, josta piipahdimme myös Haaparannassa. Sitten olikin jo aika suunnata kohti etelää. 

Pudasjärvellä piti taas etsiä yöpaikkaa. Nyt menimme Iso-Syötteelle. Maisemat matkalla olivat niin upeita, etteivät sana riitä kertomaan, ne pitää itse kokea. Näimme myös poroja matkalla sinne. Myös hotellilla porot olivat meitä vastassa. 

Aamulla taas matka jatkui. Nyt suuntana Kajaani, josta sitten päätimmekin ajaa Lahteen. Paljon istuttiin autossa, kilometrejä kertyi n. 1800km. Mutta näimme myös paljon.

 Aurinkokin helli meitä koko reissun ajan. 

Hei, olimme Scandic Aulangossa perheen kesken. Keli oli huono, joten aika meni kylpylässä, leikkipaikoissa sekä keilauksessa.