Kotirannan vuokraukset

29.6.2022

Kesän vuokraukset ovat hyvässä vauhdissa ja tilaa on vielä monelle viikolle. Lähde rentoutumaan Kotirantaan koko perheen voimin. Rannassa voit palvoa aurinkoa tai nauttia uinnista taukoamatta. Soutuveneellä pääset karkuun paahdetta järvelle uusiin maisemiin. Piha-alueelta löytyy myös varjoa, jos auringon porotus ottaa koville. Tiesithän, että myös lemmikit ovat tervetulleita Kotirannan mökkeihin sekä alueelle. Saunamökkiin lemmikeillä ei ole asiaa! 🙂 Mökkeihin viilennystä saat karvaturreja sekä vähemmän karvaisia mökkiläisiä varten ilmalämpöpumpun avulla! 

Talvikausi alkaa 3.10. ja otamme varauksia vastaan mielellämme jo sille ajalle. Näin varmistat, että saat juuri haluamasi mökkiviikon. Vuokraamme myös yrityksille tiloja virkistysiltoja tai pikkujouluja varten, aikaisin liikkeellä olemalla ehdit varaamaan sopivan ajankohdan.

Haluamme kiittää myös kaikkia vuokralaisia palautteesta! Käsittelemme jokaisen palautteen kokouksessa ja kehitämme jatkuvasti vuokraustoimintaa. Olemme saaneet monia kehitysideoita ja olemme myös niitä toteuttaneet kuten esimerkiksi lisänneet mökkeihin vedenkeittimet sekä hankkineet alueelle frisbeegolf-korit sekä frisbeitä.

Aurinkoista kesänjatkoa toivottaa

062 osaston johtokunta