Vuosi 2022 paketissa!

23.12.2022

Vuosi 2022 alkaa olla paketissa! Tähän vuoteen on mahtunut paljon kaikenlaista toimintaa sekä remonttia Kotirannassa. Keväällä koronarajoitukset rupesivat kevenemään ja pääsimme järjestämään myös vihdoin tapahtumia eri jaostoille. Kiitos kaikille osallistujille, ensi vuonna rohkeasti muutkin mukaan niin saadaan kaikki tapahtumat toteutumaan! Jos sulla on joku hyvä idea tapahtumalle niin aina saa laittaa meille toivetta! Teille me tätä toimintaa halutaan järjestää.

Kesällä moni jäsen kävi tutustumassa remontoituun Kotirantaan ja mökkien uusiin mukavuuksiin! Saimme paljon kiitosta hyvin hoidetusta ympäristöstä ja toimivasta vuokrauksesta! Palautteiden perusteella kehitämme myös vuokraustoimintaa ensi vuonna! Kiitos kaikille vuokralaisille arvokkaasta palautteesta sekä siitä, että olemme yhdessä saaneet vuokraukset toimimaan meidän vapaaehtoistoiminnan avulla. Kotiranta-tutuksi tapahtuma oli todella suosittu ja tulemme varmasti järjestämään tapahtuman uudemmankin kerran! 

Kotirantaankin on laskeutunut talvi ja kovasti Janne sekä Emmi odottelevatkin jo jäiden jäätymistä, jotta päästään avaamaan pilkkikausi! Mökkivuokrauksissa on hyvin tilaa ja vuokraukset onnistuvat myös tarvittaessa muutamankin päivän varoajalla, kunhan vaan jäsenyys sekä muut asiat saadaan tarkistettua! Jos viikko tuntuu pitkältä ajalta, niin myös pieni irtiotto viikonloppu luonnon helmassa lämmitellen puusaunassa, pilkkien ja vaikka Pajulahdessa hiihtäen tekee varmasti hyvää jokaiselle! 

Johtokunnan terveisiä:

Puheenjohtaja Katja haluaa kiittää neljästä puheenjohtajuus vuodesta ja toivottaa kaikille rauhallista joulua. 

Varapuheenjohtaja Timi muistuttaa jouluntoivotusten kera kulttuurisetelien tilauksien käsittelyn jatkuvan jälleen 1.1.2023. Ensi vuonna Timi toimii puheenjohtajana ja saakin heti koppia hyvin toiminnallisesta ja tapahtumarikkaasta vuodesta 2023! 

Sihteeri Sari ja taloudenhoitaja Kirsi kiittävät vuodesta 2022 ja toivottavat oikein hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2023!

Vapaa-aikajaoston Janne ja Katja toivottavat hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille tapahtumissa kävijöille. On ollut mukava nähdä, että ihmiset alkavat pikkuhiljaa heräillä koronavuosien jälkeen. Ensi vuonna jatketaan samoissa merkeissä! Tänä vuonna onnistuneita tapahtuneita olivat Flirttikurssi +55 Heinolan kesäteatterissa, Something Rotten- Lahden kaupunginteatterilla sekä Raskasta Joulua -konsertti. 

Solidaarisuusjaoston Kaisu toivottaa myös hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta. Kaisun uudenvuoden toiveena olisi saada järjestettyä pitkästä aikaa ensi vuonna solidaarisuustapahtuma, kaikki siis mukaan ensi vuonna! 

Kipajaston Heidi toivottaa hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2023!

Kotirannan hostit Tiina ja Vesa toivottavat kaikille vanhoille sekä uusille vuokraajille hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! Heidän toiveissaan on nähdä teidät kaikki iloiset mökkiläiset myös ensi vuonna Kotirannassa! Ja toiveissa päästä tutustumaan myös uusiin jäseniin ja esitellä Kotirantaa myös uusille vuokraajille! 

Tiedotusjaoston Reetta toivottavaa myös hyvää joulua sekä uutta vuotta, ensi vuonna jatketaan tiedotuksen parissa vielä enemmän, kun edessä iso vuosi monella saralla: eduskuntavaalit, liittokokous sekä meneillään oleva työmarkkinoiden tilanne. 

Nuorisojaoston vetäjä ja tämänkin uutisen kirjoittaja Emmi toivottaa kaikille myös hyvää joulua ja räiskyvää uutta vuotta! Ensi vuonna toivon kovasti, että saadaan toteutettua nuorisotapahtumia eli saadaan osallistujia! Ensi vuonna matkassa kulkeekin pieni joulukuussa syntynyt tyttömme myös! 

Johtokuntakin rauhoittuu joulun ja uudenvuoden viettoon ja on tavoitetttavissa jälleen 1.1.2023! Ensi vuonna jatketaan nassut täynnä ja mieli täynnä tarmoa!